Rainbow Watercolour.

2012-01-28 @ 11:45:25 | Art Kommentarer: 1
Hejj Hoppaa! Ja nu var det ett tag sen igen. Jag har jobbat mkt med bilder nu, digitalt och sen fick jag en snilleblixt när jag satt och skissade en häst som gjorde levade, jag ren gjorde linjerna men behöll ändå det "skissade" i stilen och sen började jag lägga rosa i bakgrunden och sen regnbågsfärgade hästen medan jag skuggade under med svart färg. Fyllde på med olika färger ist för rosa runtom och sedan så la jag dit moln och ett papper så det såg "grafitti gjort ut. Riktigt coolt faktiskt! Snart kmr bilder fårn Dubai oxå!


That girl with big dark eyebrows...

2012-01-25 @ 20:55:10 | Deep as hell Kommentarer: 0
Hej allihopa! Jag heter Ina och jag är en av Gillis bästa vänner, eller ja. Hon är i alla fall en av mina. Vi möttes på ett ridläger 2007 och jag minns morgonen vi träffades som om det vore igår. Alla ridlägerdeltagarna stod samlade i en ring och strirrade med stora runda ögon mot ridläraren. Plötsligt rullar det in en stooooor BMW på gården! Ut kommer en liten blond flicka med de absolut vackraste ögonbryn jag någonsin sett! De var mörkbruna, nästan svarta, och väldigt fylliga. Jag kunde inte sluta stirra på henne och under den korta minuten samligen varade hade jag redan bestämt mig - hon skulle bli min vän!

Men raska kliv gick jag fram till henne och frågade rakt på sak "Vem är du?" och sedan log jag så brett att jag visade alla mina tänder på en och samma gång. Flickan förklarade sakligt "Jag heter Gillis och jag bor i Förslöv." Sen så frågade hon lite undrande "Och vem är du..?" "Jag heter Ina och jag bor i Mjöhult, vi ses sen Gillis!"



Senare under dagen skulle vi rida ut och vi skulle para ihop oss två och två på ett led. Till min dåvarande bästa vän Vendelas förfäran ropade jag högt "Gilliiiiiis! Vi kan gå ihop!!" Vi ställde oss bredvid varandra medan vi väntade på att få börja gå. Efter några minuter var det fortfarande pinsamt tyst och då säger Gillis plötsligt: "Vet du? Jag kan få Hot-Spot att skaka!" Och så börjar hon ruska på kroppen allt vad hon kan och mycket riktigt, hästen skakade! Jag kommer ihåg att jag då hade jätteroligt åt att hon kunde skaka honom, men nu på senare år tycker jag det är så mycket roligare att hon faktiskt gjorde det. Att skaka om en hel häst är väl ingen bedrift? ;)



Gillis har alltid varit den vän jag vänt mig till när jag inte har mått så bra, jag vet att hon oavsett vad finns här för mig och jag är oändligt tacksam över det! Jag vet att jag kan ringa Gillis när jag är ledsen. Även om det är klockan två på natten så vet jag att hon tar sig tid att prata med mig och få mig på gott humör igen. Jag värdesätter detta något enormt, det betyder otroligt mycket för mig. Det är verkligen svårt att hitta vänner som ställer upp så som Gillis gör, men jag har haft turen att hitta en perfekt! ♥

Damn, Im hot.

2012-01-24 @ 11:11:22 | Allmänt Kommentarer: 0
Ja nu sitter jag h'r i dubai, drf df]r ni ursakta den daliga svenskan med tecken och "a" ist for de med prickar. Jag ska snart hem och fyfaaaan vad detta ar skooont med semester! Saknar alla dar hemma men kommer snart fa se er igen. Har massor med planer for allt nar jag kmr hem :) Det finns en arab eller indie som stirrar pa mig hela tiden, lite laskigt men det funkar. Brottsligehten har i dubai ar enormt liten :o Jag overraskas faktiskt av det och ja absolut chillat har men ar inte sa jatte brun for solen i dubai ar inte har som den ska direkt. Men nar vi var pa hotellet Miramar i Fujirah var det riiiktigt varmt 30 grader typ. Maste stanga nu for ska med flyget till SVERIGE nu igen :D

Kingsland i skolan..? Nej, tack.

2012-01-15 @ 23:38:00 | Åsikten är VIKTIG! Kommentarer: 1
Jag har funderat hårt över en sak. Det är ju mycket hysteri och tal hit och dit om märken inom ridsport bland annat Kingsland. Ja, märket har as snygga tröjor o allt men HERREGUD! Varför ska man ha det i skolan? 1. om man vill ha det i skolan för just märket är det dumt för kanske 6% av personerna i din skola vet hur dyrt/vilket speicellt märke det är 2. ridkläder ska vara i stallet. Tycker bara det är onödigt att gå runt med dyra stallkläder i skolan, om du tycker de är fina, fine med mig men lite överdrivet tycker jag. Har ni inga snygga kläder som tillhör vardag/skolan? Lite konstigt att behöva sprina runt med ridkläder i skolan tycker jag men sen får man tycka vad man vill. Visst, de har skitsnygga kläder men snälla, behåll det i stallet eller på tävlingar!



Forest mullet.

2012-01-14 @ 20:19:01 | Fotografering Kommentarer: 0


Idag så har jag varit med Maja för vi har bestämt att vi sulle fotografera mig och Candy för hennes bildprojekt skulle bli klart till nästa vecka. Det var riktigt SVINKALLT! red dit med termo byxor och jacka sen under det hade jag typ leggings och en tröja Maja hade med sig sedan använde jag mig av den manteln som jag sydde till mig och Ebba en gång. Blev riktigt flashiga bilder! I LÖWE THEM! Redigerade dem själv med och fyfasen vad nöjd jag är! Känner inte igen miljön alls! Riktigt coolt faktiskt att det kan bli så och jag tackar Maja för att hon tog bilderna och sen får hon väl tacka mig som ställde upp och frös ihjäl? ;)
Sen innan idag så hade jag klippt mig, Beth klagade på att håret var slitet och jag såg ju själv hur slitet det var i topparna. Inte det roligaste precis men ändå jag rider ju och har uppsatt hår väldigt mycket. Lite logiskt? men blev iaf en snelugg som jag haft innan som kommer bli som håret var innan, som det alltid blir efter en viss tid. Sedan köpte jag ett par jeans som jag verkligen behövde. Eftersom Oscar tog sönder mina förra som han inte har betalat än, jävla kötthuvud.
OCH NU sitter jag och Maja i soffan och pratar minnen sedan mellanstadiet! HAHAHHA

 



Utrustning

2012-01-13 @ 23:19:56 | Utrustning Kommentarer: 0
KAMERA
När jag fotograferar så använder jag mig av min Canon EOS 1000D sedan 1,5år tillbaka. En as bra kamera som jag har lärt mig otroligt mycket på, verkligen värd att satsa på om man vill börja med en bra och prisvärd systemkamera. Många inställningar och det blir bra bilder även om det bara är 10,1 megapixlar på den. Helt enkelt, köp en sån här elr liknande om du vill börja med fotografering, funkar inte att köpa en riktig värsting kamera för det är för mycket för en ny fotograf att hålla reda på.
Till min kamera har jag även ett SIGMA 70-300mm objektiv som jag oxå är väldigt nöjd med. Otrolig zoom och bra ljusintag och allt, avgudar det. Sen har jag självklart standard objektivet på 18-55mm av Canon

CHECK THIS OUT!

2012-01-13 @ 23:03:57 | Allmänt Kommentarer: 0
Ni borde checka dessa bloggarna!
LivingInTheDarkness
Ina Ögren
Capire

Keep in Touch.

2012-01-13 @ 22:42:34 | Allmänt Kommentarer: 0
Well ppl. Gonna try this again. Lite mer seriöst denna gången kanske. Försökte nån gång men redan efter första dagen så orkade jag inte, jag är allvarligt talat den sämsta med att komma ihåg saker och sen när jag kommer på det igen så står jag där bara "Whoooot?!". Något jag måste förbättra mig på, sedan om man har blogg eller något liknande så får man med sig lite mer bilder från dagarna :) något jag oxå blivit sämre på. JAG ÄR DUKTIG ! Jag har valt att satsa mer på natural horsemanship sedan 2 år tillbaka. Fy fan vad det har hänt saker och bugan blir bara bättre o bättre hon har satt den några gånger nu uppsittande men behöver nya trick att lära in... Please comment what i can do. Ger er en av de redigerade bilderna!



Design By FailedKid
RSS 2.0